На злодієві шапка горить? Путін говорить про нелегітимність Зеленського

Як і очікувалося, російський диктатор намагається розіграти карту нібито нелегітимності президента Зеленського. Очікувано - це не спрацює

Путін вдався до розмірковувань про не/легітимність українського президента, і хто там кому наступник. Цидулу з посиланням на пункти Конституції України йому підготували з помилками (це про якість роботи його халамидників).

...у Росії звикли розповідати, якою має бути Україна (про той же федералізм). Або взагалі виносити "рішення" (той же Дорогомилівський суд у Москві, який розглядав "держпереворот" в Україні). Тепер от взялись за трактування української Конституції

Глобально ж - це підтвердження все тієї ж лінії, коли у Росії звикли розповідати, якою має бути Україна (про той же федералізм). Або взагалі виносити "рішення" (той же Дорогомилівський суд у Москві, який розглядав "держпереворот" в Україні). Тепер от взялись за трактування української Конституції.

Локально ж - намагання сіяти розбрат та зменшувати підтримку Заходом України, а також - пояснювати відсутність реальних розмов про мир або відповідних дій, говорячи при цьому про "перемовини". Ну а підсвідомо - шапка завжди на злодієві горить. Анонсував можливе спрямування пропагандистських кампаній.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі