Умови дедалі м'якші: що не так зі справою ексголови ВСУ Князєва?

Сім разів змінюють заставу, на дедалі меншу, потім зі справи зникає одна зі статей, тепер от - зняли електронний браслет. Схоже, хтось дуже хоче, щоб суддя Князєв утік?

Триває шоу з ексголовою Верховного суду України, якого взяли на хабарі у майже 3 млн$. До речі, хабар був взятий за... законне рішення. Схоже, що без нього рішення б було прийняте незаконне. І це багато про що говорить.

Для того, щоб випустити Всеволода Князєва, йому 7 разів зменшували заставу. І от 31 січня 2024 року ексглава ВСУ Князєв вийшов із СІЗО, після того, як було внесено заставу у сумі в 18,168 млн гривень. Потім зі "справи Князєва" зникла стаття про "організовану злочинну групу": НАБУ не знайшло доказів.

Чекаємо на заяву, що звинувачення викликає у Князєва алергію і його негайно треба звільнити від відповідальності за законом

Тепер ще одне пом'якшення для ексглави Верховного суду. І поки він мовчить - то умови для нього стають дедалі кращими й кращими. Щодо браслета, то Князєв заявив, що в нього за його місцем проживання по 6 годин немає світла та немає зв'язку, тому браслет є неефективним. Також браслет впливає на стан його здоров'я.
Чекаємо на заяву, що звинувачення викликає у Князєва алергію і його негайно треба звільнити від відповідальності за законом. І головною умовою буде мовчання про завдання, які ставив перед ним Офіс президента.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі