Корупція в армії РФ: Царьов обурений, а Путін - невинуватий?

На Росії все без змін: дали відмашку говорити про героїзм і денацифікацію - славлять міць російської зброї. Наказали викривати корупцію - викривають. Однак, не до кінця?

У Росії - тривають чистки серед вищого воєнного керівництва. Кремль, схоже, дав відмашку "мочити" колишнього міністра оборони Сергія Шойгу та його найближче оточення. Z-блогери і пропагандисти один поперед одного поспішають побідкатися, які великі масштаби розкрадань виявили в російській арміїта як це впливає на шалені втрати на фронті. Корупція вже не сором'язливо замовчується, а навпаки - наголошується. Як з'ясувалося - вся армійська верхівка в РФ складається з крадіїв і корупціонерів. Цікаво, що ніхто серед цього хору обвинувальних голосів не підіймає питання - а хто призначав цих злодіїв на їхні хлібні посади? І невже два десятки років ані ФСБ, ні ГРУ не бачили цих кричущих мільярдних розкрадань?

До хору обурених голосів доєднався і колишній український нардеп, а нині зрадник і втікач Олег Царьов. Чи він, вихований на наскрізь прогнилій корупційній системі Януковича, не знав, що вся вертикаль крадійства підпорядковувалася і була очолена самим Путіним? Звісно, знав. Але озвучити це вкрай небезпечно. Тож - мовчить. Однак рядові росіяни не такі лякливі. В один із ефірів радіо "Комсомольская правда" підключився слухач і запитав, хто ж призначав усіх цих недоброчесних генералів? На що отримав відповідь, що під усіма указами стоїть підпис президента Росії Путіна. Однак - це винним його не робить у жодному випадку, поспішили заявити пропагандисти. І образи й осуд дісталися вже самому слухачеві. На їхню думку, ані Шойгу, ні Путін - жодної відповідальності за свої дії і рішення не несуть.

Генерали, яких ще недавно зображали полум'яними борцями з нацизмом, які звільняли Донбас - виявилися банальними крадіями, яким начхати і на убивства жителів окупованих територій, і на денацифікацію. Все, що їм було потрібно - це набити кишені грошима, виділеними на війну. Для них війна - це бізнес, заробіток, а життя мирних українських мешканців чи життя своїх же солдатів, які вони кладуть десятками тисяч - для російських корупціонерів нічого не важить.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі