Чи міг би запобігти вторгненню Путіна інший президент України?

Питання, чи пішла б Росія на нас великою війною, якби Україну очолював інший президент - болюче для суспільства. Та відповідь на нього варто шукати лише в самій особистості Путіна

Я часто чую версію, що ніби-то при якомусь іншому президентові Путін би не напав. Моя відповідь - напав би за будь-якого президента. Напад на Україну - це не про якийсь продуманий план чи безвихідь. Це про самореалізацію Путіна. Я прочитав десятки книг про Путіна і можу стверджувати, що його весь час цікавив напад саме військовий.

Він багато чого досягнув не військовими методами. Але будучи КДБістом, Путін переконаний, що поважають тільки силу. І тому стати переможцем у великій війні - було ціллю для нього. Як фанат Миколи І, він хотів бути полководцем, який рятує Європу він поганих революцій. Війна була неминучою, і єдине, що могло її стримати - це системне озброєння України Заходом або членство в НАТО.

Свою армаду Путін будував 10 років і вклав 700 млрд доларів. Повірте, він це точно не робив, щоб укласти якийсь Мінськ-3

Свою армаду Путін будував 10 років і вклав 700 млрд доларів. Повірте, він це точно не робив, щоб укласти якийсь Мінськ-3. Більше того, якби він не відгриз Донбас, то з електоральної точки зору, Юрій Бойко мав би великі шанси стати президентом, а фракція у парламенті опоблоку могла б бути вдвічі більшою. Але це йому було не цікаво.

Ніякий інший президент не зміг би зупинити це вторгнення. Тому не переймайтеся цим питанням. Єдине питання, яке має цікавити кожного з нас сьогодні - це те, що я можу зробити для перемоги?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі