Воювати - обов'язок бідних? Що не так із бронюванням

Як сталося, що букмекери отримали бронь? Чи подає влада гідний приклад своєму народові, як треба поводитися під час війни?

Обороноздатність країни різко падає, коли гіпстер не може замовити свої мітболи і рамен. Фронт тріщить по швах, бо Антоніна не може зробити ставку. Виглядає, як якийсь цирк? Аж ніт. It's my life!! Це наше життя тут і зараз. Хтось сидить в окопах і бачить дітей два рази на рік. А хтось порішав і у нього все ок.

...уявіть собі масштаби бізнесу, якщо він здатен занести президенту. Це десятки мільярдів

Бутусов пише, що бронь для букмекерів неможлива без візи президента. Просто уявіть собі масштаби бізнесу, якщо він здатен занести президенту. Це десятки мільярдів. Тримаємо економічний фронт! Купимо 10 дронів і витратимо на рекламу цього більше, ніж ті дрони коштують.

Позитивні Єрмака пишуть про поганий нарід, який ховається від мобілізації, бо придумує собі відмазки, що "слуги" не служать. Але ж "слуги" й справді не служать. Їхні родичі не служать. Навіть знайомі не служать. Не служать всі, хто знає, кому занести.

народ не бачить жодного прикладу, що влада несе тягар війни разом з ним. Поки в Бучі окупанти ґвалтували і палили дівчат, Арахамія з Подоляком крали в бункері вино

І можна довго обсирати свій народ. Який не такий прекрасний, як Андрій Єрмак. Але факт залишається фактом - цей народ не бачить жодного прикладу, що влада несе тягар війни разом з ним. Поки в Бучі окупанти ґвалтували і палили дівчат, Арахамія з Подоляком крали в бункері вино. Поки в нашому селі забирали в армію половину чоловіків до 60 років, з Кварталу'95 пішло служити нуль людей.

...має бути відкритий реєстр броні, в якому будуть вказані всі компанії і всі люди, які мають бронь. Це має бути публічна інформація. Тільки так будуть зняті питання про бронювання за гроші

І можна скільки завгодно звинувачувати народ, що він не так добре мобілізується, як хотілось би на Банковій, але хіба не для того існує влада, щоб вести за собою і подавати приклад? Який приклад подає влада торгівлею бронюванням? Без варіантів, має бути відкритий реєстр броні, в якому будуть вказані всі компанії і всі люди, які мають бронь. Це має бути публічна інформація. Тільки так будуть зняті питання про бронювання за гроші. Бо всі говорять про Тису, а через ту Тису переправилося 0,01% від тих, кого обілетили і відмазали тут, в Україні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі