Від моторошного до смішного: феєрична історія героїчної загибелі орків

Дружній вогонь - такий дружній, особливо, коли б'є по російських окупантах

21 квітня Z-канали радісно опублікували відео російських військових під Очеретиним, які стверджували, що знищили "зрадників з РДК" і показували цілий загін 200-х. Убиті були у НАТОвській формі, при собі мали російські паспорти.

Два дні недоумкуваті макаки радісно біснувалися в коментарях, тріумфували над трупами і обзивали їх останніми словами. Але тут зненацька з'ясувалося, що загиблі виявилися російськими військовими з 30-ї бригади

Два дні недоумкуваті макаки радісно біснувалися в коментарях, тріумфували над трупами і обзивали їх останніми словами. Але тут зненацька з'ясувалося, що загиблі виявилися російськими військовими з 30-ї бригади. Одного з них вдалося ідентифікувати за документами, які демонструвалися на відео. Це виявився директор школи із Кемерово Андрій Шинкаренко. Після цього пропагандистам терміново довелося вигадувати нову героїчну версію про те, що російська штурмова група загинула не від свого дружнього вогню, а нібито героїчно загинула в бою з ЗСУ.

Але самий кайф, що перші радісні пости, де загиблих росіян називали "зрадниками з РДК" і знущалися з їхньої смерті, Z-канали навіть не потерли. На каналі у Соловйова ексклюзив висить і досі. Не пропадати ж добру! Тим більше, що Соловйову насрати на житті якихось там російських холопів. Чим більше їх утилізують у м'ясних штурмах - тим йому веселіше. Більше контенту.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі