Журнал TIME: Єрмак поглинув Зеленського?

Володимир Зеленський став першим президентом України, який з'явився на обкладинці TIME. Нині - все геть змінилося. Чому?

Напишу детальніше трохи про свої спостереження. Андрій Єрмак остаточно поглинув Володимира Зеленського. Бо людина, яка свого часу отримала безпрецедентний рівень підтримки і, яку справді любили як веселого, симпатичного класного Вову - дала своїй секретарці вилізти на коліна, а потім і на голову. Це цікава оцінка журналу TIME.

Бо Зеленський тривай час жив ідеєю-фікс потрапляти у тамтешні рейтинги, на обкладинки. Навіть завів особливі стосунки зі старшим оглядачем журналу Саймоном Шустером. Навіть орден йому дав. Але Саймон не повівся на брязкальце, а видав книжку з подробицями без сантиментів. І ту саму обкладинку, яка обнулила імідж Зеленського на Заході. Тут саму із заголовком Nobody.

Із книжки там цікаве головне: як Зеленський тижнями применшував ризик повномасштабного вторгнення і відмовлявся від порад військового командування укріпити кордон. Це важлива правда для того, щоб знати, чому кількість траурних прапорців росте в геометричній прогресії. Чому твоя юність та молодість проходить у повній сраці, поки якийсь ларьочник набиває рахунки біткоінами. Важливо, врешті, знати прізвище особи, яка сприяла інфантильності гаранта. І надихала його шукати дипломатії із РФ, а не готуватись до війни.

Для Єрмака такі обкладинки - то алібі. Алібі від майбутньої відповідальності. Бо не горять скріни і синхрони, де він агітує за розмінування і втюхування ОРДЛО

Для Єрмака такі обкладинки - то алібі. Алібі від майбутньої відповідальності. Бо не горять скріни і синхрони, де він агітує за розмінування і втюхування ОРДЛО. Там була передмова Рассмусена до номінації? Ексгенсек НАТО зазначив, що у "великий момент для України Єрмак не лише виконує роль рішучого лідера, але й довів, що він є таким лідером". Рассмусен сам сидить в якихось групах з Єрмаком, тому не факт, що він обʼєктивний.

Лідер? Лідер, якого ніхто не обирав і не хоче як лідера. Самоназваний лідер, який використовує силу і міць всього українського народу. Лідер, який став типу лідером, бо реальний лідер опустив ручки. І виконує роль хіба підставки для йоршика в туалеті. Складно йому? Так він знав, що буде нелегко, коли ліз у президенти. А ще - коли про нездорові тілорухи біля кордонів у квітні 2021 заговорили одночасно Ллойд Остін і навіть Руслан Хомчак.

...цікаве фото Єрмака для статті. Ми бачили на такому тлі Зеленського. Це алюзія на заміну лідера

Зазначу, що цікаве фото Єрмака для статті. Ми бачили на такому тлі Зеленського. Це алюзія на заміну лідера. Єрмак стоїть на тлі мішків з піском. Це стіна, але ненадійна. Ті мішки притягли треті руки - якісь юні удошники та нацгвардійці. Вузькі плечі, животик під фліскою - схоже на Колоса Родоського. А ми знаємо, його істинну силу. Десь такий і Єрмак з його рейтингами - без Зеленського він нікому не цікавий. І це повна відповідальність Зеленського, що лівий мужик з вулиці без повноважень взяв на себе усі можливі повноваження.

Крихітка Цахес і Колос Родоський. Оце і є геніальна пара державних мужів. Сумні асоціації - це не Черчиль і не Рузвельт. Які вигребли свою війну - один в достатньо літньому віці, другий в інвалідному візку. Тому - ніколи знову ларьочників і розважальних шоу в політиці. Це несе смерть і розруху.

PS. Відбілюючий твіт Єрмака про мертвих героїв - то дно. Бо всі вони загинули тому, що нові "лідери" вкрай погано готувались чи не готувались до війни. І тому частина згаданих героїв була змушена кинути цивільне життя і піти на війну. А решта - терпіли зневагу до армії з боку політиків.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі