Росіяни ініціюють фарс в ООН і МАГАТЕ до роковин окупації ЗАЕС

Два роки ЗАЕС перебуває в окупації. Тепер Росія називає ворогами всіх, хто звинувасує її в крадіжці станції

Нагадаю, що 13 березня 2024 року на сайті МЗС Росії Марія Захарова заявила до двохріччя окупації ЗАЕС: " Особливо наголошуємо, що будь-які резолюції, а також заяви офіційних осіб та міжнародних організацій, які закликають до "повернення" ЗАЕС Україні або встановлення над нею міжнародного контролю, розглядаються нами як спроба зазіхання на суверенітет та територіальну цілісність Росії".

...РФ ініціювала позачергове засідання Ради Керуючих МАГАТЕ з формулюванням порядку денного: "щодо нещодавніх атак і провокацій ЗСУ проти ЗАЕС" виключно як майданчик для розповсюдження власної дезінформації

Тобто, РФ ініціювала позачергове засідання Ради Керуючих МАГАТЕ з формулюванням порядку денного: "щодо нещодавніх атак і провокацій ЗСУ проти ЗАЕС" виключно як майданчик для розповсюдження власної дезінформації. Аналогічно буде використаний майданчик Ради безпеки ООН, знову Небезня буде верзти нісенітниці на весь світ, як це вже було - про бойових комарів, гусей, брудну бомбу, - виключно для зомбування держав Африки, Азії та Латинської Америки, для яких наша війна десь так далеко, що її майже не існує.

Рашисти порушили вже всі міжнародні договори і відверто заявляють, що і не збираються їх дотримуватися. З іншого боку - вони весь час звинувачують Україну в порушенні міжнародних угод. І весь світ не може впоратися з державою-терористкою, яка продовжує чинити жахливі воєнні злочини - від розстрілу військовополонених, катастрофічних обстрілів мирного населення, критичної інфраструктури України - до окупації та привласнення АЕС, терористичних актів на ній, її обстрілів з важкою зброєю та створенням ядерної небезпеки для всього світу...

Більш того, США ротом помічниці міністра оборони та самого міністра оборони США закликають перестати бомбити дронами НПЗ на Росії, бо це "не воєнні цілі". Закликають Україну стати цапом-війдбувайлом ціною життя її військових та мирних мешканців.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі