Країна-бензоколонка жебрає пальне. Кінець близько?

Росія з березня закуповує бензин у сусідів. Скоро їй доведеться обирати, що заправляти: воєнну техніку чи транспорт своїх громадян?

Reuters повідомляє, що Росія попросила Казахстан продати їй 100 тис. тонн бензину. У березні 100-150 тис тонн бензину Кремлю поставила Білорусь. Усе це - наслідок нечисленних поки що, не масових ударів українських далекобійних дронів по країні-бензоколонці.

Росія може опинитися в стані транспортного колапсу. Доведеться обирати - заправляти цивільні вантажівки і легковики, або танки і бойові літаки

Кілька разів злітали - і Кремль втратив 14% потужностей із переробки нафти, бензину стало не вистачати самим, а не те, щоб на експорт постачати... Легко припустити, що якщо удари триватимуть, незважаючи на прохання Держдепу цього не робити, Росія може опинитися в стані транспортного колапсу. Доведеться обирати - заправляти цивільні вантажівки і легковики, або танки і бойові літаки.

А там і війні кінець. Бо яка це війна - без бензину і дизеля?.. Німці під час Другої світової трималися до останнього, аж поки наприкінці 1944 року союзники не розбомбили заводи з виробництва синтетичного палива. Ми йдемо правильним шляхом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі