Усе гірше, ніж восени 2022. Росіяни обвалюють нашу енергосистему

Користаючись відсутністю ППО на більшості територій України, ворог точковими ударами нищить наші ТЕС і ГЕС. Що робити?

Росіяни вигадали нову тактику атак по енергетичній інфраструктурі в Україні. Видання FT пише, що тепер русня б'є високоточними ракетами по ТЕС в регіонах, де немає аналогічній Київській системі захисту ППО. Що кажуть західні аналітики: ситуація гірша, ніж взимку 2022-2023, хоча пошкодження не такі масштабні, як минулоріч.

Деякі об'єкти не зможуть повністю відновити до наступної зими. Росія в період із 22 до 29 березня вдарила по 7 ТЕС і 2 ГЕС у регіонах, де недостатньо ППО

Мета Росії - постійні, непоправні руйнування. Деякі об'єкти не зможуть повністю відновити до наступної зими. Росія в період із 22 до 29 березня вдарила по 7 ТЕС і 2 ГЕС у регіонах, де недостатньо ППО. Від блекаутів врятували тепла погода, імпорт енергії з ЄС та виробництво електроенергії з відновлюваних джерел. (Хоча вже й сонячні електростанції стали ціллю русні, судячи із останніх обстрілів). Окупанти спрямовують на 5-6 енергообʼєктів в одному регіоні ту ж кількість ракет, якою били по Україні взимку 2022-2023 рр.

Так Росія хоче відрізати від електропостачання великі промислові регіони і міста. За даними ГУР, у Росії достатньо ракет для ще однієї або двох великих атак найближчими тижнями. Це значить, що ворог вчиться на своїх помилках. І помилка українського суспільства - недооцінка цих мразот. Маємо підтримувати армію і вимагати від влади адекватних дій для відсічі агресору.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі