Служба безпеки - чи цепний пес грабіжників-корупціонерів?

Коли працівник СБУ натравлює ТЦК на журналіста-розслідувача - це зовсім не про рівність перед мобілізацією. Тоді про що?

Репортер "Слідства інфо" Євгеній Шульгат робить розслідування про начальника Департаменту кібербезпеки СБУ Іллю Вітюка. Він у нас потужний і незламний бригадний генерал і людина, яка часто на прес-конференціях стоїть поряд із Михайлом Федоровим. За кілька годин до виходу матеріалу - у телеграмах, наближених до влади, був запис про те, що з'явиться "потужне російське ІПСО проти високопосадовців СБУ". Виявилось, що це ніяке не ІПСО, а якісне журналістське розслідування видання з історією. І хорошими роботами з ідентифікації військових злочинців РФ.

Оця картинка - це вирок Зеленському і тому, як він демонізував процес мобілізації і роботу ТЦК. Бо що ми бачимо на цьому скріні? Підлеглий Вітюка Олексій Біленко підводить працівників ТЦК до цього журналіста, щоб йому вручили повістку. Журналіст якийсь опасний, що ТЦК має підводити до нього цілий сбушний фрукт?

Так, зараз мені в коментарях напишуть, "а що журналісти особливі"? А в нас так багато журналістів незалежних редакцій, які ще роблять свою роботу нормально? І врешті - це журналісти, які не сидять як трутні за гроші єдиного телемарафону. За два роки я чомусь не бачу, щоб ТЦК бігало за Максом Назаровим, Полуєвим, Довгим і купою осіб чоловічої статі, які облизували Медведчука та Мураєва як ескімо на ньюзвані та зік. Зараз ці істоти так само полірують Єрмака з Зеленським за 2 мільярди грошей на телемарафон.

Щось нема "компроматів" у ТГ на БабНаташу Влащенко, яка воскресила в інфополі Портнова та давала майданчики Шарію? А де підозра Алєсі Мєдвєдєвій, яка сидить закордоном як біженка та тусить в Берліні та Амстердамі? А що там по Діані Панченко? Зате - гнилі і погроз стосовно адекватних журналістів-рослідувачів овердофіга. Те, що на цьому скріні - це відверте залякування і перешкоджання професійній діяльності Шульгата.

Отакі кейси - це дискредитація теми мобілізації, за яку Зеленський уперто не хоче брати відповідальності. І це видно по свіжому інтервʼю президента, яке крутили сьогодні. Влада і елітні сбушники з успішними дружинами - дискредитують службу в ЗСУ

Отакі кейси - це дискредитація теми мобілізації, за яку Зеленський уперто не хоче брати відповідальності. І це видно по свіжому інтервʼю президента, яке крутили сьогодні. Влада і елітні сбушники з успішними дружинами - дискредитують службу в ЗСУ. Саме після отаких відео люди ненавидять армію, ТЦК і загалом державу. Чого цим хоче добитись президент? Він хоче бути юним Путіним? Молодим Орбаном? У нього уже замість мізків сплошний Єрмак?

Думаю, не варто пояснювати, що коли після цього якась група СБУшників звернеться до допомогу, можна сказати: хай Вам Шило і Вітюк помагають. Хоча це може бути реально якась фронтова "Альфа", яка не має стосунків до цих сквіртів та діамантових прутнів. Це дно. Так війни не виграють. І другий термін теж.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі