Війна як спасіння. Зрадниця Повалій радіє на болотах

"Мене врятувала Москва, Росія". Колишня регіоналка зганьбилася в ефірі пропагандиста Корчевнікова

Попри те, що співачка Таїсія Повалій народилася у селі Шамраївка на Київщині, любов до Росії переслідувала її все життя. Виступи в Росії, депутатство у Верховній Раді від Партії регіонів. Неприйняття і ворожість до українських Майданів 2004 і 2014 років. Нині - вона з сином живе у РФ, має російський паспорт і хизується тим, що голоосувала за Путіна на виборах Путіна. Приходить на шоу упоротого пропагандиста Корчевнікова і розказує, як її ощасливила і звільнила... війна в Україні. Щоправда, вчасно згадує, де вона і що їй може бути за неправильне вживання цього топоніму і вчасно виправляється.

Для мене це було як спасіння. Ця ситуація з СВО. Я зрозуміла, що мене рятують. У мене є шанс на життя. У мене виросли крила. Багато людей думають, що я весела. А я радію життю. Я радію, що я жива. Що це свавілля в… на Україні, воно може закінчитися

Божим провидінням і дивом називає зрадниця те, що на момент повномасштабного вторгнення вона з сином була в Росії - виступала на шоу. Лише уявити: російські війська оточили Україну, а Повалій - у шубі та з сумкою їде співати на Москву. Разом із шубою - Повалій привезла туди і надії на зміни на краще "на Украінє", зрозуміло, внаслідок СВО. Адже, за її словами, Україна котиться зі скелі - в ополонку. Так, саме в ополонку. Що ж, залишаьбся тільки порадіти, що Повалій нарешті знайшла і зайняла своє достойне місце в недокраїні недолюдей, убивць і брехунів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі