Добрі новини з Чорного моря

Росія втратила Чорноморський флот? Ну, майже. Україна завдала нищівного удару

Найбільша ракетна атака на ЧФ РФ від початку повномасштабного вторгнення - відбулася напередодні. Були знищені та зазнали значних уражень два великі десантні кораблі "Ямал" і "Азов" та найбільший вузол зв'язку морських сил окупантів у тимчасово окупованому Севастополі. Нині у росіян лишилося не більше 5 великих десантних кораблів. Усі такі судна - були виготовлені у польському Гданьську наприкінці 80-х минулого століття, і з капітальним ремонтом відтак у ворога можуть виникнути серйозеі проблеми.

Вузли зв'язку ЧФ РФ - це система, заснована на комутаторах, зв'язок між якими здійснюється завдяки дисковим телефонам. Це глибоко застаріла технологія минулого століття, тож із відновленням теж можуть бути складнощі. Окрім того, в Криму стався вибух на нафтобазі в селі Гвардійському, місцеві пабліки пишуть про стовби диму і велику пожежу. Українська сторона підтверджує: це були наші ракети і вони таки поцілили у кожну свою ціль.

Тим часом німецько-французька компанія KNDS (відомий виробник танків "Цезар" та "Леопард") заявила, що відкриє філію в Україні. Тут планують випускати найпотрібніші зразки зброї та боєприпасів для наших захисників - артснаряди, танки, гаубиці та системи ППО. Залишається сподіватися, що виробничі лінії будуть запущені якнайшвидше.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі