Корона тисне? Путін посилює репресії

Знайти і знешкодити - новообраний тиран Росії скомандував ФСБ діяти ще жорстокіше щодо дисидентів та партизанів

Напередодні Путін зустрівся із силовиками та керівництвом ФСБ. Репресивним органам був даний чіткий наказ: зупинити смуту. Схоже, кремлівський старець до дрижаків боїться, що в нього заберуть трон. На його думку, в Росії триває шабаш західних розвідувальних служб, які розпалюють в країні русофобію. А на кордонах Білгородщини і Курської області бунтують зрадники - громадяни Росії, представники легіону "Свобода Росії" та "Сибірського батальйону". Їх ФСБшникам наказали знайти і знищити, без терміну давності. Путін найбільше боїться, що якщо повстанці протримаються ще тиждень-два, смута перекинеться на інші регоіни.

Особливу ставку, як на нову еліту - Путін робить на учасників так званої СВО. Усіх цих крадіїв, ґвалтівників і вбивць - він планує зробити новими губернаторами та керівниками різних відомств. Фактично - сформувати воєнну хунту. А перед тим - зачистити усіх нелояльних до його влади. Також на Росії гряде нова хвиля мобілізації. Схоже, по тюрмах вигрібатимуть усіх - покараних за тяжкі і легкі злочини, ґвалт. Виняток складають хіба що педофіли. З усіх мобілізованих зеків знімуть судимості, тож за два-три місяці варто бути готовими до нових м'ясних штурмів.

Схоже, Путіна до сказу доводять точкові і точні удари українських дронів по російських НПЗ, наразі ми скоротили їхні потужності на майже 12%. У зв'язку з цим російський диктатор наказав кинути на боротьбу з безпілотниками росгвардію та системи "Панцир". Цікаво, де їх візьмуть - адже таких засобів бракує навіть на фронті.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі