Путін в ейфорії: перші заяви після виборів

Встановити в Росії воєнну диктатуру та перетворити Україну на випалену землю. "Мирний план" Путіна?

Вночі вчергове обраний президент Росії Володимир Путін дав пресконференцію щодо подальших планів на цій посаді. Цього разу явка на виборчих дільницях зафіксована висока: 74,22% виборців, за диктатора проголосували 87% росіян - станом на ніч було опрацьовано близько 80% бюлетенів. Найвищий відсоток голосів Пцтін набрав на окупованих українських територіях: 92%-95% голосів. А от на закордонних дільницях - все значно гірше. У країних західного світу кремлівський карлик набрав від 2% до 7% голосів, однак у Греції, Італії та Швейцарії відсоток був значно вищий.

Зрозуміло, що за будь-якої явки і будь-яких результатів голосування, ЦВК Росії все одно намалювала б цифри, яких від неї вимагав Кремль. Однак, здається, сам Путін - щиро вірить у всенародну любов і підтримку та святкує перемогу. Серед іншого кремлівський диктатор заявив, що росіяни, які воюють проти нього у складі добровольчих батальйонів "Свобода Росії" та інших, є злочинцями, і церемонитися з ними ніхто не буде. Тобто - пообіцяв знищити їх усіх.

Також анонсував серйозну ротацію в органах російської влади - Путін збирається привести до влади воєнних, а саме тих, хто пройшов бойові дії в Україні. Це дуже ризикований крок, адже дії таких людей геть непередбачувані. Щодо України - президент Росії оголосив про створення так званої "санітарної зони", за якою будуть лежати окуповані території, а все, що перед ними - планує перетворити на випалену землю. Кремлівський карлик вкотре грозився Третьою Світовою війною та водночас готовністю до переговорів - щоправда, з кимось із західних "дорослих", бо в Україні нібито йому говорити ні з ким, адже президент Зеленський от-от стане нелегітимним.

Вперше з рота Путіна прозвучало і прізвище Навального. Диктатор визнав: йому пропонували обмін опозиціонера на російського кілера, який сидить у Німеччині. Але Навальний несподівано помер. Нічого не поробиш.

Наразі невідома реакція світу на ці так звані вибори, однак усі розуміють, чого варті всі намальовані захмарні цифри.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі