Російські Z-блогери: солдати РФ на грані бунту

Виснажена і деморалізована - росіяни описують стан своєї армії

Російський Z-блогер Максим Калашников відвідав позиції своїх військ і записав журливе відео про шалені втрати, які (традиційно) замовчуються, втому і розпач російських солдатів, яких раз у раз женуть на м'ясні штурми і їхнє розчарування в тому, що війна так затяглася. Жодного слова про доцільність цієї війни і та те, хто її насправді розпочав - і кому вона треба. Натомість - Калашников скаржиться, що "золотий фонд" нації гине і гниє тут, замість того, щоб дійти до Ла-Маншу. Цим "людям" навіть у голову не приходить, що "золотий фонд" нації міг би розбудовувати власну країну, збагачувати її, адже в одній із найбільших держав світу завжди знайдеться, куди докласти руки.

Але ні. Z-блогер нарікає, що росіян розбивають дронами, касетними бомбами, "Хаймарсами" і, здається, СВО звернула кудись не туди. Він висловлює думку, що деморалізовані війська можуть влаштовувати бунти, як вже було під час Першої світової війни у 1916. Однак висновку про необхідність припинити це кроворолиття він якось теж ніяк не доходить. Натомість пропонує розпочати "чистки" щодо командирів у російській армії.

Здається, у росіян залишається тільки один вихід - самознищитися і остаточно розвалити власну країну. Адже з таким рівнем розвитку - кожному мешканцю Росії варто видати премію Дарвіна.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі