На східному фронті - добрі зміни

Росіяни збавили наступальні темпи, а західна допомога почала надходити на фронт

1. Командири відзначають багато правильних рішень Олександра Сирського. Чесно кажучи, багато хто скептично ставився до його кандидатури. Але зараз прямо кажуть, що він приймає ефективні рішення. Значною мірою, це дозволило стабілізувати фронт.

2. Орки збавили обороти. Штурмів стає менше і вони стають менш інтенсивними. Обстріли не зменшуються. Наразі важко сказати, чи виснажилися, чи перегруповуються. За моїми прогнозами, якраз мали б почати видихатись. Це важливо, оскільки дає мінімальну можливість нашим перепочити.

На фронт прибуває поповнення. Не багато, але свіжі сили - це дуже добре. Більшість тиловики. Теж - результат роботи Сирського

3. На фронт прибуває поповнення. Не багато, але свіжі сили - це дуже добре. Більшість тиловики. Теж - результат роботи Сирського.

4. США дають свіжий пакет, можливо з ATACMS. Ця новина має добрий морально-психологічний вплив, оскільки баталії навколо пакету допомоги серйозно деморалізовували всіх. Водночас - запущена процедура із розгляду пакету допомоги Україні та іншим в обхід спікера в палаті представників. Чехи починають передачу снарядів з тих 800 тисяч, які вони знайшли для нас.

Загалом враження, що ситуація вирівнюється.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі