Зеленському час подумати про "кротів" біля себе

Ракетний замах на українського президента в Одесі стався невипадково. Путін показав, що може знищити Зеленського і має для цього всі засоби

Перша інформація про те, що на президента України був здійснений замах, з'явилася у грецьких ЗМІ. Найімовірніше, це була балістична ракета, час підльоту якої з території тимчасово окупованого Криму складає менше хвилини. Візит грецького прем'єра Кіріакоса Міцотакіса був таємним, і про нього знали лише наближені до Зеленського особи. Тож для українських спецслужб тепер є багато роботи: виявити, хто саме в оточенні президента міг злити засекречену інформацію.

Зрозуміло, що у російського ГРУ є безліч методів відстежування кортежів офіційних осіб, які під час війни в Україні змушені пересуватися або автівками, або залізницею. Росіяни заявили, що цим ударом нібито знищили місце, де виробляли українські морські дрони. Така собі помста за потоплений напередодні у Керченській протоці корвет "Сергій Котов" - він патрулював кримський міст. І це могло би бути правдоподібною версією, якби поряд із місцем удару не перебував український президент.

Хай там як, але цей замах - серйозний сигнал для наших західних партнерів щодо посилення тиску на Росію та пришвидшення надання військової допомоги Україні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі