Інтерв'ю Путіна - хороша новина. І ось чому

Перед американцями представ йоб**тий на всю голову диктатор. Дякуємо, Такере!

Що ж, приємно, коли наші вороги самі себе по яйцям б'ють. Я очікую, що за результатами цього бредового потоку ми нарешті отримаємо хороші новини, і ще й буде ріст підтримки України серед американських виборців. І ось чому.

1. Отже, Путін вирішив нагородити три мішки свого бреда про історичні землі, придуману націю і події 400 років давності. І все це він зробив для американської аудиторії. Які висновки з цього має зробити звичайний американець? Виходить: що сучасні американці живуть на історичних землях Британії (або навіть індіанців), взагалі не є окремою нацією, і повинні добровільно вернутись в підданство британського короля?

Пасаж про Гітлера, який чемно попросив Польщу повернути "ісконні" німецькі землі в Данцігу, взагалі на голову не налазить

2. Пасаж про Гітлера, який чемно попросив Польщу повернути "ісконні" німецькі землі в Данцігу, взагалі на голову не налазить. Кращого способу повідомити всім, що Путін сповідує ідеологію неонацизму, навіть не придумати.

3. Всі розмови про необхідність домовлятись звелись до простої тези, що суть домовленості - визнати російські завоювання. Однак в обмін на що це має відбутись, яка вигода від цього Заходу - навіть не натякнув.

4. Путін підтвердив ключову свою тезу, що домовлятись він не з Україною хоче, а з Заходом. Дякую йому за це нагадування, бо на Заході люди думають, що війна це про наші з ним проблеми, і ми можемо їх вирішити між собою.

Я думав, що Кремль використає інтерв'ю для атаки на політику Байдена, буде гратись в добру ображену овечку, готову всім допомагати, буде закликати до партнерства і спільної відповідальності за безпеку в світі тощо. Це могло б серйозно посилити меседжі про необхідність припинити підтримку України, домовитись і забути про все.

А так перед американцями представ йоб**тий на всю голову диктатор.

Дякуємо, Такере!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі