Припинення війни без звільнення територій? Прогрів почався

Я розумію, чим мотивовані ці люди. Вони бояться, що к ним в дім прийде "русский мир" та перетворить їхні міста та селища на Бахмут, Марїнку, Авдіївку або Маріуполь. Але мене цікавить інше

Нове соцопитування КМІС говорить про те, що на півдні та сході України, тобто у прифронтових областях, понад 40% жителів виступають за припинення війни без повернення захоплених територій - за умови, що Захід надасть гарантії безпеки.

Розумію, чим мотивовані ці люди. Вони бояться, що к ним в дім прийде "русский мир" та перетворить їхні міста та селища на Бахмут, Марїнку, Авдіївку або Маріуполь - на руїни та масові кладовища. Але мене цікавить інше: хто замовляє такі опитування, які формують погляди та запити? Тому що це підштовхує до висновків, що хтось почав прогрівати суспільство по питанню кінця війни без звільнення територій. Так хто ж це? І чи скаже він людям, що такий кінець гарантує нову війну з Росією, яку Кремль розпочне, як тільки відновить свій військовий потенціал за 5-10 років?

При цьому переважна більшість опитаних українців - 58% - висловилися за продовження війни та звільнення території, навіть якщо Захід суттєво скоротить підтримку України і є ризик втратити нові території.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі