Сувора правда: те, без чого Україна не виживе

Західна допомога - це тільки латочка в проломі нашої оборони замість щита і меча, які ми можемо створити тільки самі

Олена Зеленська в інтерв'ю ВВС сказала, що без допомоги Заходу Україні загрожує смертельна небезпека. Це правда. Тому що Володимир Зеленський, як до нього і Петро Порошенко (та інші до них), досі не сказали народу правду, що без об'єднання, без віри в себе кожного українця Україна не виживе.

Західна допомога - це тільки латочка в проломі нашої оборони замість щита і меча, які ми можемо створити тільки самі.

Хіба не ми самі винні в тому, що не вистачає дронів, що немає бетонних фортифікацій, що наші люди не хочуть іти в армію і тікають від війни?..

Дивіться, яка зброя сьогодні найнебезпечніша і найпотрібніша на війні? Дрони. Хіба ми не могли зробити багато дронів? Могли. Хіба міг нам Захід дати багато дронів? Не міг, у них немає стільки дронів. То чого ми від них чекаємо, чому не робимо самі те, що маємо робити? Хіба не ми самі винні в тому, що не вистачає дронів, що немає бетонних фортифікацій, що наші люди не хочуть іти в армію і тікають від війни?..

Національна ідея - це віра в себе. Віра не в Захід, не в По, не в Зе, а віра нас самих у себе. Бо якщо раптом помре По (дай бог йому здоров'я), або вб'ють Зе (не приведи господи), а Захід від нас відвернеться, то що - наша національна ідея зникне, а нам доведеться здаватися?...

Ні. Ми будемо битися.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі