Поганий сценарій вже став реальністю. Чи є в нас план Б?

Реалії такі, то саме позиція громадян, які все ще не пішли захищати країну, впливає на те, чи ми переможемо, чи зникнемо

Всі ті, хто відправляють на фронт поліцію, прокурорів, депутатів і ще когось... річ в тому, що вони звісно ж не підуть туди самі. Навіть якщо всі депутати, їхні діти, онуки і всі родичі будуть в окопах. Це лише жалюгідна спроба самовиправдатися і прикрити свою безвідповідальність та егоїзм. Будь-хто, аби не ми.

Перед нами стоїть реальна перспектива зникнути як нація і країна

Справа в тому, що поганий сценарій вже зараз став реальністю. Перед нами стоїть реальна перспектива зникнути як нація і країна. Сьогодні ми здаємо іспит на предмет того, що ми зробили аби забезпечити виконання плану Б, який пора діставати з шухляди. От тільки питання, що пишеться він знов на ходу. З попутних намаганням перекласти знову ж таки на когось відповідальність.

То погані військові не хочуть демобілізації, а ми ж хочемо відпустити солдатів додому. То ще якась така історія. Це все шум без змісту. Реалії такі, то саме позиція громадян, які все ще не пішли захищати країну, впливає на те, чи ми переможемо, чи зникнемо. Чи потраплять додому ті, хто воює 2+ роки. Позиція, виражена в тому, щоб піти ногами в ТЦК і стати на облік. На початку. А потім піти в ЗСУ, коли покличуть.

Окупаційна армія під примусом змусить всіх служити і воювати проти сусідів. Йти першими, як гарматне м'ясо

Бо якщо вони потраплять потім в окупацію, то їх питати ніхто не буде. Ніхто не буде проводити опитування у Фейсбуці. Окупаційна армія під примусом змусить їх служити і воювати проти сусідів. Йти першими, як гарматне м'ясо. В Молдові, Литві, можливо, в Польщі.

Тоді, може, хтось задумається, що попри всі страхи, ризики, біль та невідомість, життя солдатом в своїй армії та на своїй землі - це набагато краще, ніж йти гарматним м'ясом на штурм чогось за західним кордоном.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі