Ситуація на фронті: в Авдіївці все складно, але є і позитив

Десантні операції на лівому березі дають свої перші плоди – і це єдина причина, чому я вважаю, що наш контрнаступ не можна оголошувати невдалим

"Я оптиміст. Не бачу особливої користі бути кимось іншим" – Вінстон Черчилль.

У серпні я спрогнозував те, що описав наш головнокомандувач Залужний у своїй статті, – позиційну війну. Також ви можете бачите, що в західній пресі все більше з'являється інсайдів і коментарів про мирні переговори. Але давайте дочекаємося завершення листопада для оцінки моїх минулих прогнозів і здійснення майбутніх.

Поточний момент. В нас є дуже складна ситуація в Авдіївці і дуже перспективна на лівому берегу Херсонської області.

Окупанти потрапили в "пастку Пригожина". Тепер питання ціни не стоїть, поженуть все, що зможуть

Авдіївка. Як я і казав – окупанти потрапили в "пастку Пригожина". Тепер питання ціни не стоїть, поженуть все, що зможуть. Для цього активно знімають з інших напрямів війська. Тому ще раз підкреслюю, питання не в тому, чи втримаємо Авдіївку, чи ні, а як використаємо ситуацію в цілому. На жаль, ситуація складна через виснаженість наших сил і ресурсів.

Лівий берег. Десантні операції на лівому березі дають свої перші плоди. І це єдина причина, чому я вважаю, що наш контрнаступ не можна оголошувати невдалим до завершення листопада. Поки без деталей.

Катастрофою буде те, якщо нами не буде прийнята нова стратегія війни до кінця року

А зараз головне. Ніякої катастрофи не сталось і поки навіть не передбачається. Зрештою, навіть якщо припустити втрату Авдіївки – це велика проблема, але точно не катастрофа і не поразка у війні. Катастрофою буде те, якщо нами не буде прийнята нова стратегія війни до кінця року. Очевидно, що попередні підходи і аналіз себе вичерпали. І тут мова не тільки про фронт, а в цілому про країну: міжнародну політику, економіку, кадрові рішення тощо.

Тому працюємо на перемогу, хто, де і як може. Пам'ятайте, що ми вистояли в 2022 році виключно завдяки нашій єдності і моральному духу. Втрата цього і буде поразкою у війні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі