Це дійсно були ATACMS? Тоді правила гри змінюються

Якщо інформація підтвердиться, то в якійсь мірі передача ATACMS непублічно – важливіше, чим сам факт передачі

Я не можу підтвердити чи спростувати отримання нами цієї важливої зброї. Але хочу звернути увагу на інший важливий момент: чому партнери завжди публічно оголошують, що вони нам передають?

Хтось скаже, що такі демократичні правила. Насправді ні. Кожна країна може надавати таємну військову допомогу, і часто США саме так це і робили. Нам оголошують все тому, що стратегія Заходу – змусити Володимира Путіна відмовитись від війни. Озвучуючи кожний новий пакет, Захід відправляє меседж, що Путін війну не виграє. Тобто через ось цю публічність намагаються вплинути на плани Путіна воювати.

Тому якщо ми отримали ATACMS, але про це не було публічно оголошено, – то це серйозний дзвіночок про зміну стратегії із "змусити Путіна вийти" на"перемогти його"

Тому якщо ми отримали ATACMS, але про це не було публічно оголошено, – то це серйозний дзвіночок про зміну стратегії із "змусити Путіна вийти" на "перемогти його". Очевидно, що новина про передачу цієї зброї відразу б змусила окупантів міняти дислокації в рамках 300 км.

Якщо інформація підтвердиться, то в якійсь мірі передача ATACMS непублічно важливіше, чим сам факт передачі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі