Масштаб помилок, які робить Ізраїль, викликає жах

Вони ще не розуміють, що їх ведуть по заздалегідь заготовленому сценарію

Масштаб помилок, які робить Ізраїль, викликає в мене жах. Вони не тільки проспали напад, вони взагалі не слідкували за війною в Україні і не розуміють, що їх ведуть по заготовленому сценарію.

1. ХАМАС тривалий час готував цю операцію. Невже вони не передбачили реакцію Ізраїлю? Не треба бути експертом, щоб розуміти, що реакція буде полягати в масштабному ударі по цивільній інфраструктурі. Знищення житлових кварталів, до якого вдається ЦАХАЛ, – абсолютно очікуване і потрібне ХАМАСу. Бо зрозуміло, що ніяких терористів там немає – вони сидять в тунелях і бункерах. А весь світ, в першу чергу арабський, дивіться на масове вбивство цивільних.

За два дні Ізраїль перетворюється на агресора, хоча є жертвою. Тотальна поразка в інформаційній війні

І ось виходить Ердоган і задає резонне питання: а як же права людини? За два дні Ізраїль перетворюється на агресора, хоча є жертвою. Тотальна поразка в інформаційній війні.

2. Концентрація танкових кулаків з метою входу в Газу взагалі ставить питання про компетентність військових. Танк в сучасній війні дронів майже не показує ефективності. Це доведено нашою війною! Ще менше толку від танка в міській забудові.

3. Не знаю, як вони будуть входити. Але, розбиваючи житлову забудову, ЦАХАЛ сам собі перекриває шляхи входу.

4. ХАМАС готувався. І навіть не рік. Тунелі – це колосальний виклик. Саме через тунелі армія союзників не могла взяти Мосул 9 місяців, переважаючи в 4 рази тільки в чисельності. Є дрони, є протитанкова зброя. Якесь кустарне ППО. Суть цього, що Ізраїль чекають!

Єдине, що зараз мало б зробити керівництво Ізраїлю, – це нікуди не поспішати! Я розумію, що хтось теж думає про рейтинги, але поспішність призведе до ще більшої катастрофи.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі