"Кадиров створює загородзагони" – депутат РФ відкрив страшну правду

А правда полягає в тому, що ні за яку "велику ідею" росіяни воювати не готові, тому на них діє лише те, коли свої ж стріляють у спини

Депутат держдуми РФ Геннадій Семигін визнав, що в російській армії існують так звані загороджувальні загони. За його словами, через низький бойовий дух російські військові не бажають гинути за руїни Кліщіївки, і тому бійцям кадировського батальйону "Ахмад" доводиться гнати їх на м'ясні штурми стусанами. Заява депутата була опублікована на сайті руху "Патріоти Росії", який він і очолює, і вже викликала страшний скандал серед z-патріотів. Вони кинулися лаяти депутата за те, що він оприлюднив таку непривабливу правду, і вимагають притягти його до кримінальної відповідальності за дискредитацію російської армії.

При цьому стаття, в якій Семигін розповідає про загороджувальні загони, називається "Закон воєнного часу: чому дії Адама Кадирова – це урок для всіх зрадників батьківщини". Стаття абсолютно пекельна, і в ній депутат плазує перед Кадировим і виправдовує його сина Адама, який нещодавно побив беззбройну людину, знявши все це на камеру.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі