Війна триватиме роками? Чому я не вірю прагматикам і реалістам

У лютому 2022 року вони давали нам два тижні, а зараз розповідають, що контрнаступ не вдався

Бачу, почастішали розмови про реалізм та прагматизм в нашій війні. Тільки чому реальним і прагматичним стало розповідати, що ми не звільнимо свої кордони, що війна затягнеться на роки, що ми починаємо програвати, що контрнаступ не вдався, не зрозуміло. Що ж, давайте тоді і я трошки розповім.

В лютому 2022 року реалісти та прагматики давали нам 2 тижні! І це ЦРУ, МІ-5 і інші модні розвідконтори. Ці ж геніальні реалісти та прагматики давали Маріуполю 96 годин!

В серпні 2022 року реалісти та прагматики назвали абсурдом спроби повернути Херсон. Ще більше називали абсурдом спроби повернути його без штурму міста.

У вересні 2022 року реалісти та прагматики називали абсурдом Харківську операцію. Наші партнери були категорично проти неї, оскільки ідея атакувати значно меншими силами велике стадо орків була приречена на невдачу.

Всю війну реалісти та прагматики розповідають, що Путін сильний як ніколи. В червні 2023 року Пригожин множить на ноль цих адептів реалізму

Всю війну реалісти та прагматики розповідають, що Путін сильний як ніколи. В червні 2023 року Пригожин множить на ноль цих адептів реалізму та прагматизму.

У серпні 2023 року реалісти і прагматики вирішили розповідати нам про те, що контрнаступ не вдався, війна триватиме роками тощо.

Нічого не муляє, панове реалісти і прагматики?

Я розповім вам, що для мене є реалізмом і прагматизмом – це вірити в перемогу ЗСУ. Віра – це найбільший ресурс людей, допоки люди вірять – вони роблять неможливе. Саме це неможливе і робить наш народ всю цю війну, і єдиний спосіб для нас вижити – це вірити в свою перемогу.

Жоден експерт в світі не знає, як закінчиться наша війна. Але нація, яка вірить в свою перемогу, точно здивує весь світ

Я можу гарантувати вам тільки одне: жодна аналітична служба, жоден експерт в світі не знає, як закінчиться наша війна. Але нація, яка вірить в свою перемогу, точно здивує весь світ. Вже здивувала, і ще здивує знову.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі