"Лебедина пісня" окупантів. ЗСУ здійснили прорив

Звільнення Старомайорського є неабияким досягненням, але кількість знищеної техніки і окупантів є навіть більш цінним, ніж територія

Взяття Старомайорського – це прорив. Разом з успіхами на інших ділянках – це заслужена винагорода наших воїнів. І в тактичному плані цей успіх буде мати серйозний вплив на подальші бойові дії.

Але я відразу хочу застерегти від завищених очікувань. Я постійно повторюю, що не територією вимірюється військовий успіх, а спроможністю ворога чинити опір. На жаль, в нього ще більш ніж достатньо сил і засобів для цього. Тому кількість знищеної техніки і окупантів є більш цінним досягненням, ніж територія.

Ви маєте розуміти, що Путін вже нікуди не буде наступати. Його єдина ціль – зупинити наш контрнаступ і сісти за переговори

Ви маєте розуміти, що Путін вже нікуди не буде наступати. Його єдина ціль – зупинити наш контрнаступ і сісти за переговори. Тому вся орківська машина зараз буде працювати на максимальну оборону, і навіть якісь наступальні операції носять цілі посилення оборони. Фактично, це "лебедина пісня" окупантів.

І не забувайте важливу річ: кожна поразка на фронті російської армії підриває зсередини їх еліту! І це може бути навіть важливішим для завершення війни, чим звільнення ділянки окупованої території.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі