"Всьо по панятіям". Мусимо нарешті зрозуміти, з ким маємо справу

В основі сучасної російської культури лежить кримінальна, і це важливо для розуміння логіки поведінки росіян

Одне з питань, яке викликало в мене здивування, – це надмірна зацикленість русні на гей-темі. Тобто для них це не про питання прав – не прав, традицій – не традицій тощо. Ця тема викликає в них тваринний страх, вони явно не сприймають її раціонально.

Про це я якось говорив зі знайомим соціологом, і він дав дуже цікаву відповідь. Русня так боїться цієї теми тому, що в тюрмі це спосіб "опустити" людину. Ціле їхнє суспільство сприймає гей-тему як спосіб їх "опустити". І це доводить просту істину – в основі сучасної російської культури лежить кримінальна.

Дослідження показало, що чиновники використовують в розмовній мові до 20% слів з "фєні"

Воно і логічно. Згадайте 90-ті, коли кримінал не тільки захоплював бізнес-активи, а й масову культуру (Круг, одяг, мова, стиль). Якось мені попало дуже цікаве кацапське дослідження мови їх чиновників на початку 2000-х. Дослідження показало, що чиновники використовують в розмовній мові до 20% слів з "фєні". Тобто вже на початку століття кримінальна культура домінувала у владних кабінетах.

Ці тези яскраво ілюструє дослідження ІКАР. Так, відповідаючи на питання "Якщо громадянин РФ знає, що порушивши закон для своєї вигоди, він не понесе покарання, як він вчинить?" 47% сказали, що порушить, 35% – що дотримається закону. Але значно цікавіше інше питання "Яке твердження вам ближче: 1. Сила в законі, його треба дотримуватись 2. Сила в правді, навіть якщо вона порушує закон". 61% русні вибрали другий варіант.

Для розуміння логіки поведінки русні в різних ситуаціях ми маємо знати, що маємо справу з "паханами" і "зеками", а не з відроджувачами "русского мира"

Чому це важливо? Бо для розуміння логіки поведінки русні в різних ситуаціях ми маємо знати, що маємо справу з "паханами" і "зеками", а не з відроджувачами "русского мира". Ми маємо розуміти, що ніякі домовленості з кримінальщиками не можливі. І це теж має усвідомити Захід. Бандюгани розуміють тільки мову сили, і щоб вони щось прийняли, вони мають добряче получити. Як і гопи на районі, русня захоче "побазарити" тільки після гарних "оплеух" по морді. Власне, зараз вони і отримують їх по всій лінії фронту.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі