Барабани, стадіони та сквери: винні не місцеві голови. Хто ж тоді?

Винні сидять у Кабміні

А пам'ятаєте, нам розповідали, що немає коштів на 30 тис. грн для військових? А я тоді писав, що є, просто треба перестати їх тратити на ліві речі.

Зараз вся країна офігіває і прозріває від барабанів, стадіонів, машин і іншого транжирства серед війни. І антигероями тут роблять місцевих голів. А я скажу вам – ні.

Винні сидять в Кабміні. Саме Кабмін був відповідальним за переведення економіки на військові рейки. Я більше року назад писав, що консолідований бюджет (національний + місцевий) має бути переглянутий за принципом "все для фронту, все для перемоги". Я розпинався і пояснював, що можна прожити рік без скверу, нової дороги тощо. Але професіонали були зайняті презентаціями для Лугано, а в цьому році для Лондона.

Мої друзі при спроможності виробляти сотні ударних дронів продають по кілька штук в місяць

Зараз підняли питання ударних дронів, що Росія переважає в цьому в 5 разів. Що ж, я скажу ще гірші новини. У нас не викупляють все, що виробляють наші виробники. Мої друзі при спроможності виробляти сотні продають по кілька штук в місяць.

І я точно знаю, що 100 млн грн, інвестованих в них, дасть більший ефект для перемоги і відновлення економіки, чим стадіон.

Але хлопці з презентаціями, мабуть, рахують краще. Ще порахуємося.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі