Загроза раку. Що небезпечніше: цукор чи цукрозамінник

Аспартам міститься практично у всіх дієтичних напоях, які так люблять ті, хто сидить на дієтах. Чи означає це, що вони наражаються на ризик раку?

Агентство з дослідження раку Всесвітньої організації охорони здоров'я назвало підсолоджувач аспартам (один із найпоширеніших у світі штучних підсолоджувачів) можливим джерелом канцерогенів. Цю новину підхопили всі ЗМІ, публікуючи статті із гучними заголовками, але особливо не розібравшись у темі. Отже, відповідаю на головне запитання: вже починати боятися чи ще зарано?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі