Обі**аний Путін, бацька та кухар. Давайте складемо цей пазл

Вже відклали попкорн?Але в Росії все тільки починається

1. Путін виступив і обі*рався. Чому, власне, він виступав? Бо ситуація породила страх в суспільстві. І цілий блок питань. Перше, рівень захищеності. Виявилось, що можна марширувати країною, займати без бою міста, збивати літаки, і ніхто не зможе цього зупинити. Друге – відповідальність. Виявляється, за це все не буде ніякої відповідальності. Ні фізичної – "мочити в сортирі", ні юридичної. Вбиваєш 13 пілотів і йдеш собі геть. Третє: виявилось, що "всемогутній цар" не зміг нічого протиставити своєму колишньому кухару. Виявилось, що впродовж довгого часу дебоширства Пригожина Путін нічого не робив. А коли кухар попер на Москву – зробив заяву і втік.

Цей виступ насправді буде мати ще гірші наслідки, чим його відсутність.

Ситуація в Білорусі набагато гірша, ніж в РФ. Опозиція слабка, але організована. Протестний потенціал великий

2. Пригожин і "Вагнер" в Білорусі. Відстань між Мінськом і Москвою – 718 км. За день в РФ Пригожин пройшов 400 км. Ситуація в Білорусі набагато гірша, ніж в РФ. По тій простій причині, що в них існує чимало суб'єктів, спроможних замінити бацьку. Опозиція слабка, але організована. Протестний потенціал великий.

Тепер дивимося на таку історію. ЗСУ проривають фронт і наносять удари, як і передбачав Пригожин. Шойгу і Герасімов не звільнені. Багато загиблих або тих, кто потрапив у котел. Путін і "друзі" є фактично винними в цьому. Які дії Пригожина? Інший сценарій. Білоруси знову розкачуються. Для чого Пригожину бацька? Він може його скинути ще легше, чим налякав Путіна. А тоді розпочати похід на РФ, маючи всі ресурси Білорусі. Фантастика? А те, що сталося в суботу, для вас таким не було?

Зрештою, опитування ІКАР показує, що 50% росіян вважають, що своєю критикою Пригожин хотів виправити помилки у війні.

Залишити Шойгу для Путіна – повісити на себе відповідальність за будь-яку кризу на фронті. Не залишити – піти на поступки Пригожину

3. І ще одна ситуація є дуже складною для Путіна. Залишити Шойгу – повісити на себе відповідальність за будь-яку кризу на фронті. Бо провал на фронті стає провалом Путіна, який залишив Шойгу. Не залишити – доповнити і так чашу несправедливості непокараного бунту Пригожина і виконати його вимогу. Фактично проявити ще одну слабкість.

Як я казав, в РФ тільки все починається.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі