Свіжий "зальот" Лєни Шуляк, який видно навіть з Європи

Наші "слуги" знову всім нагадали про масштаби корупції в Україні, і в даному випадку з подачі голови партії

Давно не писав про Лєну Шуляк, а Лєна весь цей час не переставала активно шкодити нашій державі через свої корисливі мотиви. Але свіжий зальот цієї горе-голови партії "Слуга народу" не дозволяє це проігнорувати.

15 червня Європарламент ухвалив дуже важливу політичну резолюцію, в якій закликав запросити Україну до членства в НАТО. Це дуже важлива політична підтримка, оскільки ви знаєте, що на саміті в Вільнюсі буде розглядатись це питання, і воно поки не вирішене. Разом з цим, в резолюції багато інших важливих пунктів. Європарламент висловив сподівання на початок переговорів про вступ України в ЄС вже цього року. Засудив підрив Каховської дамби. Загалом, визначна перемога української дипломатії. Є тільки одне "але".

Уявіть собі, наскільки ми знову зганьбились, коли в одному документі Європарламент просить підтримати членство в НАТО і не підписувати корупційний законопроєкт

У цій прекрасній для нас резолюції є лише один абсурдний пункт 17, в якому Європарламент закликає президента Володимира Зеленського не підписувати законопроєкт №5655. Так, саме той, який Лєна Шуляк разом з ригами розробила, щоб взяти під приватний контроль відновлення країни. І саме той, проти якого виступили більшість відомих експертів та голови громад. Уявіть собі, наскільки ми знову зганьбились, коли в одному документі Європарламент просить підтримати членство в НАТО і не підписувати корупційний законопроєкт. Знову всім нагадали про масштаби корупції в Україні, і в даному випадку з подачі голови партії влади.

Ви мене часто в коментарях питали, як же так, що вона досі зберігає свою посаду і вплив. Даю відповідь – Олександр Кубраков. Ось хто її головний лобіст і захисник, а заодно і співучасник цих схем. Вони разом працювали в одному кабінеті в офісі BRDO Гончарука, який і завів їх у владу. Вони разом спланували знищення Мінрегіону, більше того, звільнили з міністерства таких патріархів реформи децентралізації, як Вячеслав Негода. А децентралізація, як відомо, була одна з найбільш успішних реформ останніх років. Зараз утворився повний хаос в політиці регіонального розвитку і в політиці відновлення теж. І цей хаос є продуктом неконтрольованого бажання захопити відновлення країни під себе та стати новими олігархами двох конкретних осіб.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі