Систему оборони орків змило. Але чи в безпеці ЗАЕС?

Впливу на контрнаступ немає. Варіант водного десанту на лівий берег був дуже ризиковим і без цього

По дамбі:

1. Це було очікувано ще минулого року. Очікували, що підірвуть при нашому штурмі Херсона. Тому вже давно багато з нашого боку було підготовлено. Сподіваємося - це зменшить наслідки і можливі жертви.

2. Наслідки зараз оцінити неможливо. Масштаб лиха стане зрозумілим тільки коли спаде вода. Я вірю, що вони будуть мінімальними, оскільки Господь завжди був на нашій стороні.

3. ЗАЕС - в безпеці, поки що. Оскільки має своє окреме водосховище. Але критичне зниження загального об'єму води може поставити питання підтримки станції.

Можливо, Путін вчергове вирішив полякати Захід своїм божевіллям

4. Впливу на контрнаступ немає. Варіант водного десанту на лівий берег був дуже ризиковим і без цього. Але, коли спаде вода, то навпаки перспектива десанту буде мати хороші шанси, оскільки систему оборони орків змило.

5. Пояснити цей вчинок орків з якоїсь тактичної чи стратегічної цілі дуже важко. Вони ще місяць назад евакуювали населення. Тобто планували це давно. Можливо, Путін вчергове вирішив полякати Захід своїм божевіллям. Але факт є в тому, що реакція на цей безглуздий вчинок - ще більше підтримки і зброї для України.

6. За все доведеться заплатити. Орки просто збільшують чек своїх репарацій.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі