Коли вже контрнаступ?

Кілька важливих речей, про які варто знати

Багато з вас, мабуть, вже перевтомились з цим контрнаступом. То він ось-ось почнеться, а він не починається. То погода заважала, то техніки бракувало, то ще щось. Потрібно зрозуміти кілька важливих речей щодо контрнаступу.

По-перше, інформаційна ситуація навколо нагнітання є частиною війни. Ворог, який постійно думає, куди ми вдаримо, – виснажується. Він ганяє туди-сюди резерви. Постійно тримає в напруженні свої війська тощо. Надмірна нервозність призводить до помилкових рішень, що дуже вигідно нам. Звісно, що ці очікування і нас десь виснажують, але, погодьтесь, є різниця, коли чекаєш, що на тебе нападуть, і що ти це зробиш.

Успіх чи неуспіх контрнаступу безпосередньо впливатиме на нашу підтримку партнерами та на хід всієї війни

По-друге, на кону дуже багато. Успіх чи неуспіх нашого контрнаступу безпосередньо впливатиме на нашу підтримку партнерами й, можливо, на хід всієї війни. Тому краще "перебдіти", чим не досягнути успіху. Останні тижні пішло нове зрушення по західній допомозі, тому, звісно, краще її дочекатись і показати більший результат. Нові ракети дальнього радіусу вже себе показали. Більше ППО – більше збережених життів і техніки. Так, це відкладає повноцінний наступ, але це точно посилює його.

По-третє, ворог не сидить без діла. Керовані авіабомби стали реальною проблемою для наших військ. Фактично просування в Бахмуті стало можливим саме завдяки використанню цих бомб, які просто складають багатоповерхівки. Але з приходом нових систем ППО ця перевага буде нівельована.

Міць ЗСУ росте з кожним днем, з кожною новою одиницею зброї

Насправді контрнаступ вже йде кожний день. Виносяться склади і пункти управління ворога, наші хлопці змінюють позиції і наносять контрудари. Тому запасаємося терпінням. Не виключено, що будуть ще неприємні новини. Але міць ЗСУ росте з кожним днем, з кожною новою одиницею зброї. Згадуємо, як минулого року всі готувались до звільнення Херсону на початку осені, але звільнили Харківщину. А тоді і Херсон.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі