Уряд копає нам глибоку яму. Дефолт вже восени?

Захід просто замахається утримувати і нашу армію, і наших пенсіонерів одночасно

Тим, хто не в ЗСУ, важко зрозуміти масштаб добавки 30 тис. грн. Відміна цієї премії спричинила великий переполох: купа військових, які працюють в тилу почали шукати нові посади, що викликало хаос в окремих родах військ. Тому радість від повернення я спостерігав на власні очі.

Але правда в тому, що з фінансами в нас повна катастрофа. І від рішень щось платити кошти в бюджеті не з'являються. Ще менше їх буде, коли уряд індексував пенсії 20%. Теж гарне рішення – пенсіонери ж люди. Тому бездарний уряд гарних рішень копає нам глибоку яму.

Тепер за цими гарними рішеннями уряд буде вимагати зниження курсу до 50, друк гривні через купівлю облігацій та інший типовий треш вбивства економіки, яка й так при смерті.

Природа цих проблем проста: відсутність воєнної економіки

Природа цих проблем проста: відсутність воєнної економіки. Я ще весною минулого року писав, що нам необхідно вводити воєнну економіку або принцип "все для фронту – все для перемоги". Це означало масштабну ревізію бюджетів, переведення всіх можливих статей і надходжень на потреби армії, затягування поясів по всіх соцвидатках тощо. Але таланти наших економістів відомі – особливо як через безграмотність влаштувати паливну кризу.

Якщо міста будуть рівнятись з землею, жодної цінності в парку і пенсії не стане

Мені приємно, коли ремонтують дорогу, створюють парк, я радий, що моя бабуся отримає більшу пенсію. Але є важливий нюанс: все це до одного місця, коли прийде "русский мир". Якщо міста будуть рівнятись з землею, жодної цінності в парку і пенсії не стане.

Неспроможність зрозуміти, що "все для фронту – все для перемоги" є єдиним принципом нашого виживання створює небачені ризики для нас. Головний з них – затягування чи заморожування конфлікту. Тому що з таким безграмотним урядом дефолт настане вже восени. А Захід просто замахається утримувати нашу армію і наших пенсіонерів одночасно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі