Путіна не можна перемогти, бо в нього ядерка. Але все якраз навпаки

Небезпека ситуації змушує вживати екстраординарних заходів

Григорій Явлінський ниє, що перемогти Путіна неможливо: мовляв, "військова перемога" над ним "недосяжна". І повторює, як заклинання: "Припинення вогню – це збереження життя".

Звучить приблизно так: "Гітлера перемогти не можна, він занадто сильний, давайте не будемо проводити висадку в Нормандії або контрнаступ під Москвою, а попросимо у фюрера припинення вогню, бо ж треба зберегти життя".

Так, Гітлер не мав ядерної зброї. Гітлера з атомною бомбою тим більше необхідно було б якнайшвидше перемогти і знешкодити саме для того, щоб зберегти життя людей.

Саме тому, що Путін має ядерну зброю, його абсолютно необхідно якнайшвидше перемогти і знешкодити

Не лише "ліберал" Явлінський, але й алкоманьяк Медведєв і сам Путін проводять думку, що перемогти Росію неможливо, бо вона має ядерну зброю. Все навпаки. Саме тому, що Путін має ядерну зброю, його необхідно якнайшвидше перемогти і знешкодити, поки він не встиг розв'язати атомну війну.

Уявіть собі, що терорист із ножем (у разі Путіна – звичайною зброєю) та автоматом (ядерною зброєю) захопив заручників (фактично шантажує весь світ). Він почав вбивати деяких заручників (українців) ножем і загрожує розстріляти всіх (світ) із автомата (ядерною зброєю), який поки що не задіяв. Чи є наявність у терориста автомата причиною відмовитися від спроб його знешкодити? Ні, звичайно. Навпаки, небезпека ситуації змушує вжити проти нього екстраординарних заходів. Наприклад, знешкодити терориста снайперським пострілом, доки він не встиг застосувати свій автомат.

Цей Карфаген все ж таки буде зруйнований

Здається, західні лідери почали це розуміти. Днями Борис Джонсон, виступаючи у Вашингтоні, прямо сказав: "Республіканці та демократи з обох боків обох палат сповнені рішучості продовжувати давати українцям те, що потрібно, щоб перемогти Путіна і прибрати його (clear him out). Я думаю, що всі мають зрозуміти: що швидше це станеться, то краще для України, то краще для світу і, звичайно, для Америки".

Думаю, те, що у відставника Джонсона на язиці, у чинних лідерів західних країн – на думці та у справі. Цей Карфаген все ж таки буде зруйнований.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі