Герасимова тільки призначили, а результати вже є

І мені вони подобаються

Після того як Путін призначив Герасимова замість Суровікіна керувати силами вторгнення Росії в Україну, то багатьом було незрозуміло, до яких наслідків це може привести. Так ось, наслідки вже є. І вони мені подобаються.

По-перше, сьогодні в російських ЗМІ вирує інформаційний шторм: Генштаб скасував пункт про відстрочки під час проведення часткової мобілізації для багатодітних батьків. Це означає, що ситуація з мобілізацією переходить на новий рівень, і загрібатимуть всіх. І тепер настав час подихати багатодітним через амбіції Путіна. Інші, схоже, вже подохли. І це зрозуміло. Не маючи технічної чи технологічної переваги, Росія пішла звичною для себе дорогою – завалювати противника гарматним м'ясом. Отже, у Росії різко збільшиться кількість сиріт. Але ж це дрібниці. Хто цих росіян у Кремлі рахує, так?

Російська десантура – вірніше те, що від неї залишилося після 11 місяців м'ясорубки – бачить, що їх використовують як витратний матеріал

А друга новина не менш цікава. І я просто процитую один із російських пабліків. "Сьогодні залишив лави Міністерства оборони Російської Федерації командувач ВДВ Михайло Теплинський. Залишив, пославши кудись подалі начальника Генерального штабу МО РФ Валерія Герасимова з його "геніальними" планами про негайний наступ десантників у районі проведення СВО. Замість нього на посаду призначено генерал-лейтенанта Олега Макаревича. Але є нюанс – не факт, що "війська дядька Васі" погодяться вмирати заради далеко не самого харизматичного та розумного генерала". Так от, можу сказати, як людина, яка читає дві закриті групи російських десантників – настрої там саме такі. У Росії ВДВ – це якась субкультура, у якій йдуть активні бродіння та обурення. І втихомирити Кремлю їх не вдається. Російська десантура – вірніше те, що від неї залишилося після 11 місяців м'ясорубки – бачить, що їх використовують як витратний матеріал і абсолютно не мотивована. Тож якщо все це призведе до якихось бунтів чи пасивного саботажу, то я не здивуюся.

А тепер оцініть: Герасимова лише призначили, але які гарні результати вже є. Гарні для нас, але яка різниця…

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі