Ракетна війна Росії провалилася

Саме це означає відставка Суровікіна

Відставка командувача окупаційних військ Суровікіна і прихід на цю посаду його недруга Герасимова означає провал ракетної війни проти України.

Минулого жовтня, відразу після призначення Суровікіна, віце-спікер Держдуми Толстой закликав "вколотити Україну в XVIII століття". Саме таке завдання перед "генералом Армагеддон", відомим спеціалістом зі знищення міст та мирної інфраструктури, Кремль і ставив. В результаті знову нічого не вийшло.

Ці шалені обстріли тільки ще тісніше згуртували українців і посилили їхню підтримку Заходом.

Окремі нальоти можуть повторитися, але якоїсь серйозної ставки на них росіяни робити більше не будуть

Російська влада, здається, вже зрозуміла, що таким чином нічого не досягне. Тож з початку року немає таких масованих повітряних атак на українські міста. Звичайно, окремі нальоти можуть повторитися, але якусь серйозну ставку на них росіяни, мабуть, більше не робитимуть.

Свого часу у російської партії війни, включаючи доморощених фашистів-військоров, призначення Суровікіна викликало шквал захоплення. Вони відкрито сподівалися, що "генерал Армагеддон влаштує Україні армагедон". А він зміг лише здати Херсон.

З путінської колоди дістали нового, вірніше, старого, затасканого туза Герасимова

Тепер із путінської колоди дістали нового, вірніше, старого, затасканого туза Герасимова. Репутація у нього навіть в урапатріотичних колах нижча за плінтус, кажуть, що він дурень і корупціонер. Але інших у цій обоймі просто немає. Недофюрер боїться нових людей, на всі важливі позиції він висуває лише перевірених та передбачуваних нікчем.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі