Ціна Соледара та Бахмута – наш майбутній наступ

У ворога ще багато "мʼяса", але зі снарядами та технікою в нього все дуже складно

Кажуть товариша Лапіна, якого проклинали Кадиров і Пригожин, призначили сьогодні командувати сухопутними військами окупантів. В цьому вся суть путінського режиму і вся його слабкість – своїх не оцінюють по результатам чи компетентності, свої – це свої. Це ті, з ким ти багато років крав і святкував, а тому як ти будеш їх карати. І це прекрасно. Бо як я казав, генерали-дебіли і путінська корупція – це наші найбільші союзники в цій війні.

Аналіз бойових дій викликає враження, що саме Лапін є автором всього, що відбувається зараз під Соледаром–Бахмутом

Але я думаю, що Лапін нікуди не уходив. І аналіз бойових дій викликає враження, що він і є автором всього, що відбувається зараз під Соледаром–Бахмутом. По-перше, стиль війни штурму в лоб з безлімітним мясом та артилерією використовував саме він під Сіверськодонецьком. Лапін не винайшов тактику "видавлювання", але він точно найбільший її послідовник. По-друге, атака на Соледар задумувалась ще в липні. Тоді ціль взяти Соледар мала на меті розрізати лінію оборони Сіверськ–Бахмут і разом з військами окупантів під Лиманом оточити Сіверськ, а тоді взятись за Бахмут з трьох сторін. Тепер ніяких окупантів в Лимані немає, на думку Кадирова завдяки Лапіну. Тому взяття Соледара і просування далі, навпаки, ставить окупантів під загрозу удару з півночі. Тоді як Бахмут ніяким чином не відрізаний.

Соледар і Бахмут – це колосальне виснаження ресурсів ворога

Що відбувається насправді? Всім нам дуже важко отримувати новини з Соледара і Бахмута. Тому яка ціна цього всього? Ціна – наш майбутній наступ. Соледар і Бахмут – це колосальне виснаження ресурсів ворога. Так, може в нього багато "мʼяса", але повірте – зі снарядами і технікою в нього вже все дуже і дуже складно. Масштаби червня йому вже давно не сняться, а скоро не будуть снитись і масштаби грудня.

Тому так – оборонці Соледара і Бахмута зараз роблять величезний внесок в наш майбутній контрнаступ. А з ним і в наближення кінця війни.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі