Існує лише один спосіб завершити війну

І Захід нарешті це зрозумів

Головна новина місяця – це не просто нові пакети зброї, а те, що нам нарешті передають наступальну зброю. Ще більш важливо, що вперше в цьому напрямі активізувались французи з колісними танками. Крок французів фактично розблоковує обмеження по танкам. Тому я прогнозую, що у березні ми отримаємо перші "Леопарди" і обіцянку на "Абрамси". США вперше передають нам САУ "Паладін". Раніше про таке ми і мріяти не могли.

Отримавши наступальне озброєння, ми не дамо передиху окупантам, який вони вже потребують під Бахмутом

Серйозна зміна позиції на Заході щодо наступального озброєння означає, що Захід зрозумів, що існує тільки один спосіб завершити війну – швидко розбити війська окупантів на території України. Для нас це чудові новини, оскільки знімає ризик заморозки конфлікту. Отримавши наступальне озброєння, ми не дамо передиху окупантам, який вони вже потребують під Бахмутом.

Пригадуєте, як важко вони захоплювали Сіверськодонецьк, а потім відкочувались з Харкова і Херсона? Зараз схожа ситуація, тільки Бахмут їм не світить.

Все буде добре. Але за нас ніхто росіян не буде вбивати. Потрібно мобілізовуватись. Потрібні свіжі сили, які на новій техніці поженуть окупантів з країни. Хлопці, які тримають небо над Бахмутом, не можуть тримати важку оборону і потім ще наступати. Не чекайте повісток. Приходьте самі. Без вас перемоги не буде.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі