Російський генштаб готує новий напрям для удару

Всупереч очікуванням, це не Київ

З того, що видно по концентрації орківських військ, російський генштаб знову відвідала фантастична ідея вийти в тил всьому угрупуванню наших військ на Донбасі. Безуспішні спроби прорватися під Бахмутом та Вугледаром змушують штабних дебілів вигадувати нові ідеї театрів бойових дій.

На перший погляд це фантастика, але 2022 рік показав, що російських генштаб сповнений прихильників цього жанру

Всупереч очікуванням, новий напрям удару готують не на Київ, а під Запоріжжям. Логіка – прорватись під Запоріжжям і спробувати вийти в тил нашим військам на Донбасі. На перший погляд це фантастика, але 2022 рік показав, що російських генштаб сповнений прихильників цього жанру. З цією ціллю вони вже два місяці натаскують купу техніки в район Мелітополя і перекидають чмобіків. Найближчим часом все це стадо почне рухатись, і удари по Запоріжжю вже працюють як підготовка до втілення таких намірів.

ЗСУ чудово знають про ці наміри, і успішні удари по Токмаку та іншим цікавим місцям мають на меті не дати окупантам сконцентруватись для цього удару. Втім, якщо російські генерали-дебіли таки спробують цей фантастичний сценарій, то вони розтягнуть війська і фронт настільки, що його обвал може закінчитись нашим швидким виходом до Криму.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі