Якщо це правда, то вже навесні ми розвалимо орків

Замість нового наступу окупантам треба думати, як рятувати ділянки фронту вже діючого

Російський нацист, доброволець і фронтовик Бойцовський кіт Мурз (Андрій Морозов) написав просто грандіозний текст про реальний стан справ в російській армії. Цей текст підтверджує мою тезу, що нас чекає велике російське ІПСО. Якщо все написане ним правда, а я думаю, що так, то війна закінчиться до кінця весни розгромом російської армії. І замість нового наступу окупантам треба думати, як рятувати ділянки фронту вже діючого. Я вирішив зробити вижимку тез з його тексту.

Скоро росіянам не буде чим відбивати контрнаступ ЗСУ

Перше: снаряди для артилерії відсутні, фактично панує снарядний голод. Цей голод вирішили компенсувати танками, які працюють як артилерія, а не як танки. Але стволи і снаряди танків не можуть замінити артилерію. Вони зношуються значно швидче. Враховуючи і без цього зношеність танків, які поставляються на фронт, фактично відбувається знищення танків як зброї для здійснення і стримування проривів. Контрнаступ ЗСУ не буде чим відбивати скоро.

Друге: російський генштаб створив мережу "Верденів" (битва в Першу світову за маленьке село Верден, де загинуло з обох сторін 300 тис. солдат). В цих "Верденах" знищують залишки бойової досвідченої піхоти. Генштаб кидає колосальні сили піхоти, щоб отримати просування на один-два кілометри. Це веде до того, що на весну може не залишитись боєспособної піхоти.

Третє: лінія "фаберже" – просто ганьба. "Зуби дракона" й інший бред є просто неефективними. Чимало бетонних загорож вже потонули в осінньому болоті, і не виконають жодної фунції стримування ЗСУ.

Російські війська прокладають польові лінії, як в Другу світову. Вони не захищені і перестають працювати після першого обстрілу, залишаючи піхоту без зв'язку

Четверте: ситуація зі зв'язком катастрофічна. Російські війська прокладають польові лінії, як в Другу світову. Лінії не захищені і перестають працювати після першого обстрілу, залишаючи піхоту без зв'язку. Бронетехніка обладана старими станціями, по яких ЗСУ вичисляє її розташування.

Пʼяте: армія не забезпечена дронами. ЗСУ глушать "мавікі", чим ще більше ускладнюють роботу артилерії. Дронів немає, але й немає маскувальних сіток для артилерії, це веде до значних втрат, оскільки в ЗСУ дронів достатньо.

Шосте: жахлива підготовка "чмобіків". Нову піхоту вчать стріляти по нерухомих цілях, що ніяк їм не допоможе на фронті. "Чмобікі" приходять на фронт з новими, не обстріляними командирами. Тоді як досвідчена піхота остаточно добиває та убиває себе в міні-Верденах.

"Меня убьют, и я, бл*ть, всего дальнейшего позора уже не увижу. А вам всем в этом п**деце потом жить"

І на завершення. Пряма мова автора: "Я в ах*е. Я в мрачном, сука, ах*е. И я не сейчас не ною и не жалуюсь. Когда укропы прорвут фронт, я достану из-под замка свой пулемёт, накину броник и пойду попробую кого-нибудь убить перед смертью. И меня убьют, и я, бл*ть, всего дальнейшего позора уже не увижу, в связи с чем можно сказать, что мне будет хорошо. Практически ох*енно. А вам всем в этом п*здеце потом жить. И вы все будете друг друга спрашивать, когда Россию будут "деколонизировать", "а как же так получилось? А как же так вышло?!"

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі