Путін хотів Бахмут під ялинку, а отримає дещо інше

У Суровікіна намічаються великі проблеми

У нового кумира орків намічаються серйозні проблеми. Ми пам'ятаємо особливу любов Володимира Путіна до дат. На горизонті маячить Новий рік, і, так би мовити, Путіну хотілося б з чимось таким прийти в нього. А генерал Сергій Суровікін пообіцяв Путіну взяти Бахмут до Нового року, а Донбас – до 24 лютого. Саме такі обіцянки дозволили йому безболісно для себе вивести війська з Херсона і ще й отримати дифірамби "дивіться, який талант". Хоча саме цей "талант" і командував угрупуванням "Південь", і саме цей талант привів їх до ж*пи, з якої був тільки один вихід. Зрештою, ідея полягала в тому, що виведені війська, а це переважно десантура, сконцентрувати на стабілізації фронту в Луганській області і штурмі Донецької. Путін ідею одобрив, а результат, схоже, не отримає.

"Чмобіки" і погода відтягують прорив, але оперативна ситуація показує, що обвал фронту по лінії Сватове–Кремінна є неминучим

Тому ближче до 1 січня генерал "Армагеддон", або, по нашому, просто довб**об, буде здійснювати колосальну утилізацію окупантського м'яса та техніки. Нам доведеться складно, але шансів досягти успіхів для окупантів я не бачу. Ще більше шанси близької "кончини" генерала-довб**оба наближає загроза неминучого прориву ЗСУ по лінії Сватове–Кремінна. "Чмобіки" і погода відтягують цей прорив, але оперативна ситуація показує, що обвал фронту по цій лінії є неминучим.

Все, на що здатні обидва "генії стратегії", – це знищувати запаси боєприпасів і солдат в безкінечних кількостях

Загалом, у Суровікіна дуже схожа доля на Лапіна. Спочатку його називали генієм російської стратегії за бої під Северодонецьком та Лисичанськом, пізніше зганьбили за здачу Лимана. Все, на що здатні обидва "генії стратегії", – це знищувати запаси боєприпасів і солдат в безкінечних кількостях. Ну, зрештою це єдина ефективна стратегія в орківських мізках, кого б не ставили в них на командування. В науці це ще має термін "стратегічна культура".

Тому, по ходу, в Новий рік Путін буде входити не з Бахмутом, а з новим командувачем так званої СВО.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі