Проблема не в "Пташці", а в нас із вами

Ще вчора ви нею захоплювались, а вже сьогодні – хейтите

Президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди українським захисникам і захисницям, яких звільнили з російського полону. Серед них – парамедик Катерина Поліщук ("Пташка"), яка до останнього боронила Азовсталь у Маріуполі. Вона написала емоційний пост, у якому позитивно та з пошаною висловилася про Зеленського. Після цього її почали хейтити. З якого хера?

"Пташка" пройшла через пекло Азовсталі та полон. Так з якого хера її хтось хейтить за її політичні прихильності?

Хейтять ті, хто не воював. Я навіть не про захист Азовсталі, а взагалі про участь у військових діях. "Пташка" пройшла через пекло Азовсталі та полон. Пройшла через таке, що більшість хейтерів уявити не може, не то що пройти через це. Пройшла, вижила і залишилася людиною. Зі своїми симпатіями та поглядами. Але вона наша. Вона українка, яка виборювала незалежність України не у Фейсбуці, а на полі бою. Вона не зрадила присязі! Так з якого хера її хтось хейтить за її політичні прихильності? Люди, вы йо*у далися? Схаменіться і стулить пельку. Майте повагу до людини, до воїна, до громадянина. І взагалі майте повагу один до одного. Я, критикуючи владу, будь-яку владу, завжди підкреслюю і добрі справи влади, якщо вони є! Але я критикую ганебні дії або бездіяльність, а не прихильність до політичної сили чи поглядів. Виключення з цього правила, якщо погляди та політсили є антиукраїнськими.

Кожному, хто хоч трохи знайомий з єврейською традицією, відомо, що у євреїв за всю їх багаторічну історію було лише два храми. І зруйновано було два храми. Євреї вважають, що Б-г вирішив так покарати їх. "Чому було зруйновано Перший храм? Через три гріхи: ідолопоклонства, розпусти та кровопролиття. Чому ж було зруйновано Другий храм, під час існування якого займалися Торою, дотримувалися заповідей, робили добрі справи? Через безпричинну ворожнечу між євреями, яка – як три гріхи, разом узяті: ідолопоклонство, розпуста та кровопролиття".

Виходить так, що нам і ворогів не треба, бо ми один одному чуби деремо

Тож, якщо не хочете, щоб нас всіх жорстко покарали за безпричинну ворожнечу, то закінчуйте ці ганебні традиції! Бо виходить так, що нам і ворогів не треба, бо ми один одному чуби деремо.

Катерино Поліщук, мої вітання з нагородою. Це найменше визнання, яке може проявити Україна! Дякую, що ви є!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі