Суровікін готує під Херсоном другий Сталінград

Ситуація нагнітається навмисно, щоб ціна утримання міста була великою

Російська пропаганда раптом почала розганяти підготовку до здачі Херсона. Насправді ніхто Херсон здавати не збирається. Особливо Сергій Суровікін, який, між іншим, командував угрупуванням "Юг" до свого призначення, а тому будь-які великі поразки на цьому театрі є його особистими результатами.

Російські пропагандони хочуть подати битву за Херсон як велику перемогу майбутнього маршала

За моєю інформацією, Суровікін готує під Херсоном другий Сталінград. А ситуація нагнітається навмисно, щоб ціна утримання Херсона була великою. Російські пропагандони, які без кінця займаються онанізмом на Другу світову, хочуть подати битву за Херсон як велику перемогу майбутнього маршала Жукова-Суровікіна. Типу всі були готові здатись, але великий геній дрібного корупціонера Суровікіна не дозволив цьому статись. Але єдине, що велике в Суровікінє, – це харя.

І це все прекрасно. Російські є*анашки вирішили, що ми, як і вони, будемо штурмувати Херсон в лоб. І хоча ми перемагаємо на полі бою саме завдяки оперативно-стратегічному мистецтву, це зовсім не зупиняє політ їхньої фантазії.

Взяття Берислава може взагалі зняти з нас потребу штурмувати Херсон

Тим часом взяття Берислава може взагалі зняти з нас потребу штурмувати Херсон. Розширення плацдарму біля Берислава буде загрожувати логістиці з Криму не тільки для херсонських орків, а й для всього захопленого півдня. А від Берислава до Армянська – 100 км.

Ну і ще один бонус. На лівому березі Дніпра поруч з Бериславом є Таврійськ. А чим знамените це селище? Правильно – початком Північно-Кримського каналу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі