Вчорашня істерика русні грає нам на руку. І ось чому

Дуже добре, що вони починають кидати останні сили саме тепер

Масована ракетна атака і заява Лукашенка про готовність вступити у війну – насправді досить оптимістичний для нас знак.

Бо це означає, що в Росії ресурсів більше немає. Вже оголосили мобілізацію, вальнули сотнею ракет, поставили Лукашенка на коліна і штовхають у війну Білорусь, а наша реакція проста – і це все?!

Ну бо насправді: що для нас змінюється? Нічого, ми й так воюємо, звикли до обстрілів і всіх різновидів підлості.

Натомість у Росії ресурсів більше не залишається, ще раз підняти ставку й зібрати більше сил – банально нізвідки. А погрози ядерним ударом – це вихід війни поза межі України, а отже, лише прискорить крах Росії.

Чим швидше вони вдарять з усіх останніх сил – тим краще для нас. Бо тим швидше вони виздихають

Тому дуже добре, що вони починають кидати останні сили саме тепер. Чим швидше вони вдарять з усіх останніх сил – тим краще для нас. Бо тим швидше вони виздихають. Думаєте, білоруси будуть сильно воювати? Ага, тут і росіяни масово втікають, а для чого тоді білорусам ця війна, за яку ідею вони мають померти? Масова здача білорусів у полон лише прискорить моральний розклад російської армії.

Інший сценарій був би для нас негативнішим: згідно з ним Росія збирала би сили для атаки аж на весну, а це означає, що нам довелося б ще півроку просто чекати й жити в тривозі. Ми зацікавлені в швидкому завершенні війни, в нас немає часу чекати. Тому чим швидше і чим побільше ми їх завалимо, тим краще для нас. Кожна мразь, яка ступить на нашу землю, повинна здохнути, тож хто хоче на концерт Кобзона – ласкаво просимо, поспішайте!

Ми обов'язково переможемо, тому не треба відкладати перемогу на потім.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі