Сліпа й тупа імперія загнала себе в нову пастку

Кожен крок наближає її до програшу

Схоже, Росія з цією анексією загнала себе в нову пастку.

По-перше, кожне селище, що його відвойовує українське військо, тепер сприймається в РФ як втрата власних територій – і породжує черговий "вой на болотах", що виплескується навіть в пропагандистські ТБ-шоу. Навіть цензура цього невдоволення не стримує.

По-друге, Крим втратив будь-яку "символічність" для РФ, будь-яку "червонолінійність", яка ще зберігалася до нової анексії. Бо їхня теза була така: мовляв, Крим – це Росія, а про окуповані території ще можна торгуватися. Зараз цього нема. Звільнення Лиману – це вже заявка про те, що з Кримом буде те саме.

Проголошуючи "Росією" ті території, які Кремль навіть і близько не контролює, він легалізує будь-який український наступ

По-третє, проголошуючи "Росією" ті території, які Кремль навіть і близько не контролює (Запоріжжя та всі ті частини Запорізької, Луганської, Донецької, Херсонської областей, які зараз контролює українське військо), він легалізує будь-який український наступ. Бо Запоріжжя, мовляв, – це ж окупована Україною територія РФ. Ну ок, тоді ми можемо окуповувати і всі інші території Росії. Логічно ж?

Імперія сліпа і тупа. Кожен новий її крок заганяє її в нову пастку та в нову програшну ситуацію.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі