Сьогоднішня путінська клоунада увійде до історії

Це залишиться в анналах як тріумф людської дурості

У день, коли російська армія потрапила до котла під Лиманом, Путін визнав незалежність, а потім оголосив про анексію чотирьох українських регіонів, які навіть не контролює повністю.

Ось Гітлер не здогадався зібрати Рейхстаг та визнати незалежність Сталінградської області. А чукча, тобто Путін – розумний, він усе передбачив

Не смійтеся, це він намагається переламати хід війни, яку програє. Ось Гітлер не здогадався зібрати Рейхстаг, визнати незалежність Сталінградської області, а потім її анексувати разом із Москвою та Пітером, тому він і війну програв. А чукча, тобто Путін – розумний, він усе передбачив, указ випустив, рішення Федеральних зборів одержав, тепер перемога у нього в кишені.

Та що розмінюватися на дрібниці, створіть вже і анексуйте також віртуально Техаську і Нью-Йоркську народні республіки і Лондонград на додачу, там стільки "наших", Абрамовича можна сміливо губернатором призначити. Дєлов-то: указ підписати і засідання Думи провести. І немає того НАТО...

А якщо серйозно, сьогодні справді історичний день. Путінська клоунада на тлі військового розгрому увійде в історію як тріумф людської дурості та безсоромності, стане сюжетом багатьох історичних анекдотів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі