Бункерний щур загнаний в кут. Його час стрімко закінчується

Якщо Путін програє, з ним покінчено, й він це знає

Пісковий годинник "величі Путіна" показує, що час його стрімко закінчується. Але збожеволівши від своєї ідеї фікс – знищити українську державність – він лякає, що може стати першим, хто застосує ядерну зброю за майже 80 років. Не обтяжений моральними міркуваннями, диктатор здатен легко привести світ на поріг Третьої світової війни. Не дивлячись на те, що усі його ядерні погрози є визнанням слабкості, він, кидаючи виклик всьому колективному Заходу, почав грати у дуже небезпечну гру. Сподіваючись на те, що коли він лякає застосуванням тактичної ядерної зброї на території України, американці і європейці будуть за цим з жахом спостерігати, але нічого не зроблять в разі реалізації цього лякання.

Зараз найкраще для Росії, щоб Путін пішов швидко. Коли він не захоче це зробити сам, то йому можуть у цьому допомогти

Але безумство однієї особи не має спричинити світової катастрофи. Загнаний у кут щур збирається боротися до кінця. Якщо Путін програє, з ним покінчено, й він це знає. І всі близькі до цього масового вбивці це знають. Знають, що зараз найкраще для Росії, щоб Путін пішов швидко, і коли він не захоче це зробити сам, то йому можуть у цьому допомогти.

Він часто повторює про "екзистенційну загрозу", яка надходить від України. Проте це більше є наслідком його воєнної невдачі та того факту, що через це він може бути змушений залишити владу. Крики про ядерну війну – це розпач дуже слабкого політика.

Ситуація динамічно розвивається таким чином, що стає очевидним: підтримку України з боку США і Європи потрібно збільшити в рази. Необхідно оперативно поставити більш далекобійні ракети і зброю, щоб зламати хребет тирану, котрий зарвався.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі